Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du kontrollera om ditt tillstånd tillfälligt i Tampa, Florida

Du kör runt i Tampa, Florida, och du upptäcker att ditt körkort har dragits in. En licens kan dras in under ett antal skäl, varvid vanligare bland dem dömts för körning under påverkan av alkohol eller droger, överstiger det tilldelade antalet rörliga överträdelse punkter eller bilkörning i besittning av en olicensierad vapen. Ibland din licens kan dras in utan att du vet om det, till exempel när du har samlat alltför många rörliga överträdelse poäng. Avgöra om din licens har avbrutits kräver kontrollera din drivande post, som kan erhållas för små avgifter, och fylla i nödvändiga formulären med Bureau of Records i Tallahassee, Florida. Instruktioner
1

Skriv ett brev till presidiet av Records i Tallahassee, Florida, ange ditt namn, födelsedatum, personnummer, Florida körkort nummer och den adress där du vill att posten som skickats.
2

Fyll i en begäran om personlig information, och har det attesterad att skickas tillsammans med ditt brev. Sådana ansökningsformulär kan erhållas genom DMV.org: Den inofficiella guiden till DMV. Dessa former är nödvändiga, eftersom Driver Privacy Protection Act begränsar frisläppandet av personuppgifter i körkort och motorfordon register fordon.
3

Mail ditt brev och begäran till presidiet rekordbok i Tallahassee, Florida. Betala lämpliga avgifter genom att bifoga en check eller postanvisning med din förfrågan. Det är $ 8 för drivrutinen post från de senaste tre åren, till exempel. A $ 2 nyhetsgranskningsavgiften och 50 cent för varje handling eller $ 1 för bestyrkta kopior av handlingar gäller också. Det tar ungefär två veckor att få kopior av din körning post. Men du kan be att få din post skickas till dig nästa dag genom att maila din förfrågan till presidiet rekordbok "läge (900 Apalachee Parkway, MS 90), i motsats till dess PO boxadress.
4

Besök din County Clerk kontor med din förfrågan om du inte vill få din drivande post via mail. Ring i förväg för att avgöra vilka betalningssätt accepteras för att betala lämpliga avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148877.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.