Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man parkera en 5X8 Cargo Trailer i Garage

Släp är mycket användbara för både förvaring och resor. När du parkerar din last trailer i ett garage är ett enkelt sätt att skydda den från elementen och potentiell skadegörelse, är det inte så enkelt som att bara backa in i garaget. Det finns några steg som du bör göra när du parkera din last trailer i ditt garage som kommer att förhindra eventuella skador på vare sig släpvagn eller i garaget. Saker du behöver
Måttband Truck
Visa fler instruktioner
1

Mät höjden på din last trailer med måttband. Medan de flesta 5X8 släp åtgärd 6-fot-9-inches i höjd, är det viktigt att fastställa den exakta mätningar av din släpvagn.
2

Mät storleken på din garageport med måttband. Var noga med att mäta höjden och bredden. Garageportar varierar i storlek, så det är viktigt att avgöra om din garageport är stor nog för att säkert erkänna din last trailer.
3

Mät höjden, bredden och djupet av ditt garage med måttbandet. Detta hjälper dig att avgöra om du har tillräckligt med utrymme för att säkert parkera din trailer i garaget.
4

Kontrollera om din last trailer kommer in genom garageporten och in i ditt garage. Minst 3-inches av clearance föreslås på alla sidor av garageporten. Minst 6-inches av clearance föreslås på alla sidor inom garaget. Haka din last trailer upp till din lastbil
5

. Säkerhetskopiera din trailer i garaget. Gå långsamt och försiktigt för att undvika skador på vare sig släpvagn eller i garaget.
6

Kroka din trailer från din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149249.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.