Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att hoppa en motorcykel

Jumping en motorcykel är ett spännande trick för att bemästra. Du måste ha en lämplig motorcykel färdigheter redan på plats, och vara bekväm att din cykel kan göra jump.There finns många sätt att ställa in din ramp, och du kan göra vissa beräkningar och mätningar beroende på hur långt du vill gå och hur fort du ska rida. Denna artikel kommer att visa dig exakt hur man hoppar en motorcykel, med hjälp av någon typ av ramp. Precis hur långt du är villig att driva din cykel och själv är upp till dig! Saker du behöver
Hjälm Motorcykel Foton och skyddsutrustning
Kraftig ramp
Mätverktyg
Visa fler instruktioner
1

först göra lämpliga mätningar för ditt hopp. Om det är första gången, börja i liten skala och arbeta dig upp till det stora hoppet. Du måste bli bekväm med den position och skicklighet som krävs för att landa en motorcykel efter ett hopp, och hur man startar det ordentligt utanför rampen.
2

När du har ställt in din ramp är det dags att koncentrera sig på din inställning. Du ska veta hur mycket hastighet du behöver för att klara din hoppa och starta upp rampen till en mjuk landning. Var noga med att ge dig själv gott om utrymme på tillvägagångssätt så att du kan träffa hoppa med tillräcklig hastighet, och anpassa hastigheten om det behövs.
3

Approach rampen i en rak linje, slå det utan omsvep. Stå på dina peggar och få ett bra fotfäste och hålla kroppen centrerad och i en något kompakt ställning med böjda knän.
4

som du träffar rampen, tryck ned styret för att komprimera dina gafflar , sedan packa gafflarna när du träffar kanten på rampen för att ge dig själv lite extra lyft av rampen. Var noga med att behålla fullständig kontroll cykeln hela tiden och hålla den i en rak linje.
5

Steady kroppen över cykeln medan du är i luften och fokusera på landningen. Håll din framhjulet upp när du landar på marken, så din bakhjulet träffar först. Behåll kontrollen över framhjulet, och hålla den i så rak linje som möjligt, för att undvika en vingla när framhjulet träffar marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147921.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.