Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du ansluter en omväg

Även om du kan ha rest rutten till en destination flera gånger , kan oväntade vägförhållanden kräver en omväg . Innan du beger dig ut , kontrollera om vägbyggen , väder eller andra förhållanden kommer att kräva en förändring i dina planer . Så här kartlägga en alternativ rutt omväg . Instruktioner
1

Map ut den ursprungliga rutten . När du har början och slut, måste du fylla i mitten . Titta på en karta . Oavsett om du tittar på en online- karta eller använda gammaldags papperskarta , rita ut rutten som om det inte finns någon omväg . Det hjälper att ha en allmän uppfattning om resan och avstånd innan du mappa en omväg .
2

Planera din omväg genom att hitta vägar och motorvägar som följer samma riktning som den ursprungliga rutten. Väglaget kan tvinga en omväg på dig eller det kan vara genom val . Kanske vill du ta en vacker väg . Oavsett anledning , titta på kartan för att se exakt hur man använder alternativa vägar för att nå din destination .
3

Jämför din omväg till den ursprungliga rutten . Jämför din omväg med din ursprungliga rutt . Det kan ge dig en bättre uppfattning om hur lång tid det kan ta i motsats till hur lång tid det ska ta för att nå din destination . Det hjälper dig också att få ditt lager om du går vilse .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147874.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.