Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till Öka bränsle körsträcka

Fylla upp en gastank blir allt dyrare med de stigande priserna på olja. Bränsleekonomin för din bil avgörs av vilken typ av bil du kör, dina körvanor, den vikt som din bil bär, antalet elektriska tillbehör du kör, vädret och längden på dina resor. Du kan förbättra bränsleekonomin för din bil med regelbundet underhåll av din bil och genom att ändra dina körvanor på små vägar. Instruktioner
1

Ta bort överflödiga kilon som du bär runt i din bil på en regelbunden basis. Detta kan vara i form av böcker, prylar, varor eller annat som du har glömt att ta bort efter en shoppingrunda.
2

Drive vid lägre hastigheter på motorvägen genom att hålla hastighetsgränsen i syfte att minska vinden motståndet på din bil och öka dess bränsleekonomi.
3

Stäng av värmen eller luftkonditioneringen när det är möjligt att öka antalet miles bilen kan gå per gallon bränsle som används.
4

Map ut vägar som inte kräver en massa start och stopp och förbättra din bränsleekonomi och minskar slitaget på bromsarna.
5

Regelbundet kontrollera lufttrycket i däcken, och blåsa dem till tillverkarens rekommenderade PSI. Se också till att hålla regelbundna oljebyten och regelbundet kontrollera alla vätskenivåer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148834.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.