Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en certifierad titel med Mail i Texas

Department of Motor Vehicles frågor fordon titlar i delstaten Texas . Om du förlorar din ursprungliga titel , måste du begära en certifierad titel för att ersätta den . Det snabbaste sättet att få en ersättare titel i Texas är att besöka en lokal DMV kontor personligen . Men du kan också begära en titel per post . Från och med juni 2011, kostar $ 2.00 för en certifierad titel ersättning per post . Saker du behöver
Ansökan Arkivfoto ID
Processing avgift
Visa fler instruktioner
1

Besök Texas Department of Motor Vehicles hemsida för att ladda ner och skriva ut en kopia av " ansökan om bestyrkt kopia av avdelning . "
2

Fyll i ansökan genom att skriva in den begärda informationen som året , märke och modell av fordon . Även avse det antal registreringsskylt , Vehicle Identification Number och den adress du vill att titeln postas till .
3

Skicka in den ifyllda ansökan , expeditionsavgift och en kopia av din statligt utfärdade foto -ID till lämplig regional office adress som anges på botten av formen . Du kommer att få din certifierade titel med posten . Om du ansöker om en certifierad titel på uppdrag av ett annat fordon ägare , även original domstolshandlingar som speglar din auktoritet att agera på ägarens vägnar . Inkludera en kopia av ägarens regeringen utfärdat foto -ID utöver ditt eget ID .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149495.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.