Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Återställa navigationssystemet på en 98 Blazer

Den 1998 Chevy Blazer kom före bilar som är utrustade med i - dash navigationssystem . Eftermarknaden GPS-enheter är användbara med 1998 Chevy Blazer och kan installeras i instrumentpanelen från elektronikbutiker och bilhandlare ljud . Om du har en 1998 Chevy Blazer med en GPS-enhet installerad , antingen i instrumentbrädan eller externt , har du en metod för att återställa enheten . Om du har tillgång till enhetens bruksanvisning , kontakta det , om inte , följa vissa grundläggande regler för de flesta GPS-enheter . Instruktioner
1

Ström GPS-enheten på och rikta skärmen till grundinställningarna . Detta är vanligtvis den första skärmen som dyker upp när den slås på .
2

Leta efter en ikon som representerar de GPS-enheter "Inställningar ". De flesta ikonerna ser ut som två sammanflätade växlar . Tryck på den här ikonen och vänta tills menyn för att komma i sikte på skärmen .
3

Bläddra till avsnittet av menyn märkt " Reset " och markera det . När markerad , följer ytterligare anvisningarna på skärmen .
4

Starta om GPS-enheten för att få den tillbaka till dess ursprungliga inställningar där du har alternativ för att programmera och anpassa .
< Br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148969.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.