Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Ship en bil från USA till Cartagena

Om du flyttar till Cartagena, Colombia, eller kommer bara att vistas där under en längre period, kan du ta bilen med dig. För att skicka en bil till Cartagena, kan du skicka den via container metod eller RORO, vilket är roll on, roll off. Container metoden är det enda sättet att transportera hushållsavfall eller personliga föremål i fordonet som det faktiskt om en sluten behållare. Med RORO frakt, bilen drivs på båten för avgång, säkras till däck för transport och sedan kört av när fartyget kommer till Cartagena. Saker du behöver
Passport titel
bil eller köpebrevet
Visa fler instruktioner
1

Få offerter från företag bil sjöfarten på Hauling depå (se Resurser) . Ge avreseort, välj Cartagena som destination port, välj ditt skepp datum och ange vilken typ av bil du vill skicka på offertformuläret att få offerter från fem rederier.
2

Välj ett rederi från citat mottagits. Ta del av fraktsätt, som kommer att vara container eller RORO. RoRo metoden är oftast billigare.
3

Kontakta rederiet direkt med hjälp av informationen från ditt citat för att be om en lista över referenser. Rederiet bör kunna ge dig en lista med tidigare kunder som du kan ringa för en referens.
4

Gör din sändnings reservation och lägga ner din insättning. Typiskt en partiell deposition krävs när du gör sjöfarten reservation, som resten beror dagen bilen är inställd på att skickas ut till Cartagena.
5

Förbered bilen för leverans till Cartagena genom att se att det är rent och att inte mer än ¼ en tank är i bilen. Om du skickar bilen via container metod och planerar bland annat husgeråd med det, kommer du behöver för att få dessa saker tillsammans för sjöfarten samt.
6

Få kopior av ditt pass, ditt körkort och ett ägarbevis för bilen. Ge dessa till rederiet när det plocka upp din bil för transport. Se till att få din konossement från rederiet när du ger dem din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148459.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.