Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vad är bränsleekonomi?

Bränsle ekonomi är idén om att maximera antalet miles du kan köra per liter bensin. Varje ny bil och lastbil försäljning i USA måste ha en dekal bränsleekonomi i fönstret på bilen. En annan aspekt av bränsleekonomin är det arbetet som görs för att öka hållbar energi. En stor fördel med bränsleekonomin är att det minskar beroendet av utländsk olja. Identifiering

Bränsleekonomi beskriver förhållandet mellan avståndet en bil rest och den mängd bränsle som den förbrukas. Den mäts som antal miles körda per gallon (mpg). Högre mpg värden översätta till en starkare bränsleekonomi eftersom de gör att du kan resa mer för samma mängd bränsle.
Betydelse

bränsleekonomi Konceptet har blivit så inflytelserik att varje ny bil och lätt lastbil som säljs i USA måste ha ett bränsle etikett ekonomi klistermärke i fönstret. Den bränsleekonomimärkningen har miles-per-gallon beräkningar för varje enskild bil och den för staden som helhet. Dessa uppskattningar hjälpa konsumenterna att jämföra fordon, eftersom mer effektiva fordon spara pengar på att köpa bensin.
Potential

annan aspekt av bränsleekonomin är arbetet med att öka energihållbarhet. Energi hållbarhet innebär bränslen utvecklats från förnybara resurser, som produceras av renare teknik som används mer effektivt. Petroleum (normal bil bensin) är en icke förnyelsebar energikälla, vilket innebär att det så småningom kommer att ta slut. Bränsleekonomi forskare undersöker därför användningen av elbilar och förnybara bränslen som biodiesel och etanol för att hjälpa till att minska den mängd petroleum som används för att driva bilar. Andra möjliga förnybara olja för fordon inkluderar kol, oljeskiffer och naturgas.
Förebyggande /Lösning

Petroleum frigörs koldioxid (CO2) och andra växthusgaser ( växthusgaser) i atmosfären, vilket bidrar till risken för global klimatförändring. Enligt US Department of Energy, bilar står för 26 procent av USA: s totala CO2-utsläpp, lägga upp till 1,7 miljarder ton varje år. En annan aspekt av bränsleekonomin hindrar den globala klimatförändringen genom att välja en bil med en högre mpg och genom att använda etanol i stället för olja till bränsle din bil. Promenader, rider din cykel eller med kollektivtrafik andra sätt du kan bidra till ökad bränsleekonomi. Addera Expert Insight

Nästan 58 procent av olja som används i 2009 importerades . Beroende av utländsk olja kommer att öka när de oljetillgångar som finns i USA är förbrukade. De flesta av världens oljereserver finns i Mellanöstern. Två tredjedelar av Mellanösterns olja styrs av OPEC (Organisation för oljeexporterande länder). Enligt US Department of Energy, har drastiska oljeprisökningar kostade USA omkring $ 1900000000000 2004-2008. Kongressen passerade lagstiftning för att minska oljeberoendet genom att öka bränsleekonomi standarder på nya bilar och lastbilar upp till 35 mpg 2020. Avdelningen anser att detta skulle minska petroleum användning med 25 miljarder liter år 2030.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148167.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.