Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka för en Nissan Pathfinder

A 4-by-2, får V6 Nissan Pathfinder 15 miles per gallon i staden och 22 på motorvägen. Den 4-gånger-4, blir V6 modell 14 miles per gallon i staden och 18 på motorvägen. Den 4-gånger-4, får V8 Nissan Pathfinder bara 13 miles per gallon i staden och 18 på motorvägen. Pathfinder är en stor SUV, men ändra din körstil och vistas up-to-date på motorns underhåll kan förbättra din bränsleekonomi. Instruktioner
1

Drive långsammare. Accelerera snabbt kan minska bränsleförbrukningen med 10 till 15 procent. Förutse kommande hållplatser och låt upp på gaspedalen i förväg för att bromsa bilen naturligt, snarare än att smälla på raster. Förändra din körstil är det bästa sättet att förbättra bränsleekonomin.
2

Ta din Pathfinder till en Nissan mekaniker för regelbundet underhåll. Konsultera Nissan Maintenance Guide för information om reguljära underhållsplaner (se Resurser). Nissan rekommenderar ett underhåll kontrollera varje 3750 miles. Frågor som låg transmissionsolja, ett smutsigt luftfilter och klibbiga bromsok kan minska din bränsleekonomi. Få din olja bytt var 3000 miles, även om du använder syntetisk olja.
3

bort övervikt och takräcken. Onödiga belastningar tynga bilen, vilket kräver mer kraft för att driva fordonet. Takräcken göra din Pathfinder mindre aerodynamisk.
4

Kontrollera däcktrycket minst en gång i månaden, eller före långa resor. Lågt däcktryck gör däcken mjuk, och det tar mer energi för att rotera dem. Förvara däcken fyllda med deras rekommenderade nivån.
5

Undvik att köra under rusningstrafik. Tomgångskörning i stötfångare till stötfångare trafik brännskador gas. Om du har fastnat i en trafikstockning, och vet att du inte kommer att flytta i några minuter, stäng av din Pathfinder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148062.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.