Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera med en kedja

De flesta fordon kommer att bryta ner på en gång eller annan och kommer att kräva hjälp av någon form av bogsering, vilket kan innefatta en bärgningsbil, kedja, rem och en dragstång. De flesta fordon är utrustade med en draganordning på eller under fordonet, såsom en krok, hål eller en konsol. När du använder en kedja att bogsera en bil, kommer du koppla typiskt kedjan i ett hål bygga in i rambalkar. Du behöver också en hjälpare. Saker du behöver
10 fot kedja
Visa fler instruktioner
1

Tillbaka baksidan av dragfordonet mot framsidan av funktionshindrade fordonet. Stanna dragfordonet omkring 6 meter bort från framsidan av handikappade fordonet. Stäng av motorn och dra åt handbromsen.
2

Skjut under främre av funktionshindrade fordonet och inspektera framsidan av båda rambalkar för någon typ av hål att kedjan kommer att passa igenom. Om det inte finns något hål, inspektera toppen av ramen skenan för att säkerställa att kedjan kommer att passa runt en av rambalkar. Genom hålet i Addera 3

Skjut slutet av kedjan framsidan av rambalk eller runt toppen av ramen järnväg. Fäst kroken på änden av kedjan till en av kedjelänkarna att säkra kedjan till ramskenan. Dra slack ur kedjan innan kroken fästs så att kedjan blir tätt runt ramen järnväg.
4

glider under den bakre delen av dragfordonet och hitta ett hål på baksidan av ramlist. Om det inte finns något hål, inspektion för att kontrollera om kedjan kommer att passa runt den övre delen av rambalk. Knyt kedjan runt baksidan av ramen skenan och fäst kroken i en av kedjans länkar. Se till att kedjan är spänd.
5

Veva bogsera fordonet upp och be en medhjälpare att titta på kedjan som du drar bilen upp tillräckligt långt för att ta bort allt slack i kedjan. Inspektera kedjan på båda fordonen för att säkerställa att den fortfarande är ansluten. Har hjälparen få in funktionshindrade fordonet och vrid tändningsnyckeln på och sätta växelspaken i neutralläge.
6

Instruera hjälpare att något håller ner bromspedalen medan du kör på vägen för att hålla kedjan spänd och hindra handikappade fordon från att köra in på baksidan av dragfordonet.
7

Sätt bogsera fordonet i enhet och börja dra funktionshindrade fordon med låg hastighet. Överskrid inte 25 till 35 miles per timme vid bogsering med en kedja. När bogsera fordonet kommer till ett stopp, vinka med handen ut genom fönstret för hjälpare att börja tillämpa bromspedalen samtidigt som bromspedalen insidan av dragfordonet söks. Fortsätt tills den inaktiveras fordonet har nått sin destination. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149343.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.