Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man sparar Gas köra en H2

Hummer H2 har en 32 tank gallon gas och genomsnitt cirka 10 till 12 miles per gallon. EPA har inte uppskattningsvis miles per gallon för H2, eftersom det faller in i en hög viktklass. H2 väger över 3 ton. Förändra din körstil och hålla dig uppdaterad om bilens underhåll kan förbättra bränsleekonomin. Instruktioner
1

Drive under lågsäsong timmar när det är mindre trafik. Undvik trafikstockningar. Sitter i trafiken med H2 tomgång bränner gas och du inte kommer någonstans.
2

Ta ut extra vikt. Ta bort golfklubbor, cyklar och andra redskap från stammen. Att köra en H2 tyngs av redskap du behöver inte minskar din bränsleekonomi. Detta omfattar även redskap på ställningar på taket av bilen.
3

Anpassa din körstil. Förutse slutar framåt så att du kan glida till ett stopp i stället för att accelerera och racketen på bromsarna. Efter ett stopp, öka successivt. H2 är en stor, tung bil och tar mycket kraft och gas för att accelerera snabbt.
4

mäta din däckstorlek. Även om det är frestande för många H2 ägare för att få stora däck för att lyfta H2 och gå terrängförhållanden, måste motorns högre effekt och därmed mer gas för att rotera stora däck.
5

Håll dig uppdaterad på H2 underhåll. Hålla din H2 ström på oljebyten och underhåll kommer att förbättra bränsleekonomin. Problem som låg transmissionsolja, klibbiga bromsok, smutsiga bränsleinsprutningar och smutsiga luftfilter reducerar all körsträcka på H2.
6

Kontrollera däcktrycket regelbundet. Däck som är lågt på luft tar mer kraft för att rotera. Hitta rätt nivå däcktrycket på dörren till handskfacket eller på förarsidans dörr pelare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148043.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.