Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man får bättre körsträcka på en 1995 Chevy 350

En Chevrolet V-8 350 motorn är inte känd för att få den bästa bränsleekonomin. Stora fordon motorer har gått ur stil på senare år på grund av sitt dåliga bränsleförbrukningen. Men det finns saker du kan göra med ditt fordon för att minska den mängd bränsle du använder. När du minskar din Chevy bränsleförbrukning, spara pengar och gynna miljön. Instruktioner
1

hålla ordentligt din 1995 Chevy 350. Om du inte behålla din motor, problem som uppstår med ålder eller på grund av fel kommer att tvinga din motor att arbeta hårdare. När motorn är tvungen att arbeta hårdare än nödvändigt, förbrukar mer bränsle.
2

Kontrollera lufttrycket i däcken ofta. Däck som är lite på luft minska din bränsle körsträcka genom att öka mängden dra på din Chevy och gör din 350 motor arbeta hårdare för att driva fordonet. Addera 3

Ändra hur din disk. Försök att kombinera så många resor som möjligt för att minska tiden bakom ratten. Behåll konstant varvtal högst 55 mph. Undvik frekvent accelerator eller retardation.
4

Förvandla din bil av om du ska sitta på samma plats i mer än ett par minuter. Att låta bilen gå på tomgång under långa tidsperioder avfall bränsle och ger onödiga utsläpp.
5

Stäng av luftkonditioneringen och rulla ner fönstren för att kyla din bil. Köra din Chevy luftkonditioneringsapparater sätter extra belastning på motorn och gör att den förbrukar mer bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148797.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.