Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till Återvinna förlorade nycklar

Det är väldigt frustrerande när du har förlorat dina nycklar, men vi har alla varit där. Ibland verkar det som om du alltid förlorar dem på den mest olämpliga tid --- när du är sen till jobbet eller har en viktig intervju. Få inte panik. Det finns några användbara tips som kan hjälpa dig att hitta dina nycklar. Om du inte har tid att leta efter nycklar, använd en extra uppsättning och leta nycklarna när du har mer tid. Instruktioner
1

Titta noga på de områden du tror nycklarna kan vara och förbli lugn. Det enda sättet du kommer att kunna hitta dina nycklar är om du kan tänka klart och rationellt. Fråga dig själv, om du har förlorat dina nycklar innan, där du hittade dem. De kan vara på samma ställe nu.
2

Spåra dina steg. Gå tillbaka till din bil och göra allt precis som du gjorde det när du senast hade dina nycklar. Kollade du din e-post och misstag lämna den i brevlådan? Lämnade du nycklarna i köket när du lägger undan dina matvaror? Tänk på den sista tiden du använt dina nycklar. Vad hade du på dig? Kan det vara i fickan på dina kläder? Har du ändrat din handväska eller portfölj? Om så är fallet, ta den andra påsen. Spåra dina steg, och du kan hitta nycklarna på ett oväntat ställe.
3

Fråga vem som helst som kan ha varit i det område där du senast hade dina nycklar om han flyttade dem. Kanske din hushållerska rengöras det område där du lämnade dem och sätta dem någonstans. Eller kanske din make såg dem ligga på disken och plockade upp dem så att de inte skulle gå vilse.
4

Kontrollera den plats där nycklarna är tänkt att vara. Detta kan låta självklart, men många gånger, objekt är exakt där de borde vara. Visste du kontrollera den nyckel hängare eller din handväska eller portfölj?
5

Leta efter nycklar under dolda ställen. De kan kamouflerad eller dold bakom något. Om du är säker på att du lägger nycklarna i din handväska eller portfölj, dumpa ut innehållet. Även om du redan har tittat inuti, får nycklarna har gömd bakom en tidning. Om du kommer ihåg släppa dem på soffan, titta bakom kuddar. Kanske föll de bakom en kudde eller kudde.
6

Spåra dina steg igen när du är mer lugn. Ring en taxi eller be någon om en åktur om du kör sent och du kan inte hitta dina bilnycklar. Om du förlorat ditt hus nycklar, ringa och be någon med en extra uppsättning för att ge dem så att du kan låsa upp och lämna. Tillåt tid att passera, och när du har lugnat ner, följa dina steg och titta igen.
7

Använd en nyckel locator om du är benägna att förlora dina nycklar. Det finns flera olika märken på marknaden. En viktig locator är en liten elektronisk etikett du sätter på din nyckelring. Det liknar den avlägsna nyckelbrickan används i nyckellösa system på nyare bilar. Om du förlorar dina nycklar, kan du ställa in den för att ringa så att du kan hitta det. Vissa aktiveras av klappar, nyckelord eller ens någon annan fjärrkontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149002.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.