Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en 1991 Buick LeSabre

I 1991 Build LeSabre är en full-size sedan med en kraftfull V6 motor. Detta arrangemang är lämpligt att dra en liten till medelstor trailer. Du måste ha en dragkrok och släpvagnskablage på ditt fordon om det inte är för närvarande utrustad. Den erfarenhet som krävs för att dra en släpvagn kan läras på vägen genom att minska din hastighet och är mer medvetna om de fordon omkring dig. Din inbromsning och kurvtagning minskas på grund av den ökade vikten. Instruktioner
1

Lägg vikten på släpvagnen till massan av lasten det bär. Vagnens vikt kan hittas på en typskylt monterad på ramen och lasten kan skalas på en badrumsvåg eller guesstimated.
2

Jämför vikten på släpvagnen till bilens dragkapacitet. Släpvagnen skall väga mindre än bilens begränsningar för att säkerställa en säker resa.
3

Omvänd din bil upp till släpets koppling. Har en vän guild dig så att kroken bollen i linje med vagnens tungan. Sänk kopplingen på bollen och stäng låsmekanism på toppen. Lås den här spärren med ett hänglås.
4

Anslut släpets kabelhärvan till bilens mottagare. Ordna kablarna i ett sätt att undvika dem dra på marken men inte för hårt, eftersom de kan begränsa rörligheten av trailern /fordonet anslutning.
5

Fäst släpets kedjorna till bilens dragkrok. Kedjorna ska korsas under kopplingen.
6

Dubbelkolla alla anslutningar och skicket på släpet och bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149263.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.