Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man laddar en återställning

Laddar ett fordon på en rollback lastbil eller släpvagn är en ganska enkel process när du är van att arbeta med särskilda avvecklingen utrustning som du har tillgång till. Rollbacks eliminera behovet av ramper när dragfordon eftersom hela bädden kan lutas så att den kommer i direkt kontakt med marken. Fordon som kan drivas eller vinschas på rollback delen utan att göra med ramper och släp brunnar fender. Rollbacks komma i antingen bärgningsbil eller släpvagn formulär. Instruktioner
1

Bekanta dig med de funktioner som är unika för just din rollback lastbil eller släpvagn. Se till att läsa igenom bruksanvisningen och få en full förståelse av maskinens mekaniska egenskaper och funktioner. Vidta alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att manövrera fordonet på rätt och säkert sätt.
2

Ordna rollback så att det är i rätt position för att hämta fordonet. I de flesta fall kommer detta att innebära att dra framför fordonet eller lasten och sedan backa upp det. Om du använder en rollback släpvagn, kan du behöva dra stiften att aktivera rollback-funktionen innan du backar släpet upp till lasten.
3

Sänk rollback. De flesta rollbacks har en spak, controller eller låsning stift som gör att du kan luta den bakre änden av rollback tills den är i kontakt med marken.
4

Drive fordon på rulle igen, få det så nära på framsidan och mitt på rollback bädden som möjligt. Om fordonet inte kan köras, använda vinschen för att dra objektet till rollback medan transmissionen är i friläge. Placera objekt i parken eller tillämpa parkeringsbromsen när den är i rätt läge. Säkra objektet med remmar, kedjor eller band. När du laddar en bil eller lastbil, är det viktigt att säkra remmarna runt däcken eller via axlarna för att förhindra rörelse.
5

sakta höja rollback plattformen, se till last fordonet rör sig inte. Kontrollera igen och skruva fast remmar som behövs. Punkt är nu laddad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149274.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.