Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Om Motorcykel Goggles

Motorcykel glasögon är ett utmärkt sätt att få vind och skräp ur ögonen om en full-face hjälm är inte önskvärt av någon anledning. De finns i flera olika stilar och erbjuder en hel del linsalternativ, så oavsett vad förarens behov, det finns en goggle lämpad för dem. Funktion

funktion motorcykel glasögon är bokstavligen att skydda förarens ansikte och ögon från vind, väder och skräp såsom damm och buggar som påträffas på vägen. De är utformade för att vara bekväm och ge mycket mer säkerhet än vanliga solglasögon eller glasögon. Funktioner

Motorcykel glasögon har slagtåliga linser som är avsedda att avleda föremål från
in i ögat. De har även en gummitätning som överensstämmer med förarens ansikte för maximalt skydd och komfort. De är gjorda av ett lätt plast för att vara så bekväm som möjligt. Många har även ett pannband som kan justeras så att de kram förarens huvud för att förhindra halka.
Typer

Flera typer av motorcykel glasögon är tillgängliga för de flesta exakt motsvara behoven för varje ryttare. Vissa har tydliga linser för all-runt användning, och vissa har en grå eller rökt lins att erbjuda UV-skydd. Goggles kan köpas som har recept linser, liksom, vilket eliminerar behovet av ryttaren bära sina vanliga glasögon på cykeln.
Överväganden

Innan du köper glasögon, överväga hur mycket du faktiskt rida, och kvaliteten på goggle behövs. Bor du i en stat som har hjälm lagar? Om så är fallet, är det nödvändigt att köpa glasögon som är avsedda att bäras med en hjälm. Andra, större glasögon är avsedda att vara fristående. Också överväga den storlek du väljer, eftersom de för att vara mest effektiva om de får passa korrekt.
Varning

Vissa glasögon kan hindra förarens sikt med så kallade som "blinda fläckar." Innan köpet, satte glasögonen på och ser sida till sida utan att röra huvudet, mycket uppmärksamma på hur långt du kan se perifert. Dessutom, kan bära grå eller rökt linser på natten vara farligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147976.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.