Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Risker med Push starta din bil

Du kan ibland push-start bilar med manuell växellåda när batteriet är dött. Detta kan göras på ett säkert sätt under lämpliga betingelser, men det kan också vara ganska farligt. Ingen drivrutin
Ingen trafik, vidöppen väg, solo försök att driva igång en bil nedför en backe.

Försök aldrig att driva igång en bil själv. Du kan få det rullande, då riskerar att köra själv över om du resa samtidigt som man försöker att hoppa in i bilen. Om du är på en kulle, kanske du inte kunna fånga din bil innan det löper utom kontroll. Du kan även driva bilen förbi en vägskylt eller brandpost som smäller igen dörren -. Förhoppningsvis inte på dig
inga bromsar
Det är lättare att driva en bil på ett järnvägsspår än utanför en.

Servobromsar kräver ett vakuum från en motor som är igång. Om du push-start av bilen och den inte startar, kommer strömmen bromsarna vara värdelös. Du kan fortfarande stoppa bilen genom att utöva en stor press på bromspedalen.
Styrinrättningen är låst
Hur stor är chansen att träffa det ena trädet? p Om du glömmer att sätta nyckeln i tändningslåset, kanske du har ingen styrning när bilen rullar. Se hur roligt det är att försöka sätta nyckeln i tändningslåset när bilen rullar nedför en sluttning mot ett hinder.
Pusher s Faror
Murphys lag är mer omfattande än Bilförsäkringar .

Om du har en skjutbogserare och en förare riskerar pusher skada när du pop kopplingen för att starta bilen. Popping kopplingen bringar bilen för att sakta ner och påskjutaren kan slå igen till baksidan av bilen. Om du push-start av bilen med ett annat fordon, kan den retardation knuffade bilen orsakar bilarnas stötfångare att låsa.
Trafik
få upp farten kan vara en problem.

uppenbar risk för push-starta bilen på vägen är du utan tvekan kommer att gå långsammare än trafiken. Om bilen inte startar, nu har du en död bil i vägen för följande trafik. I den slutliga analysen, överväga att ringa för professionell hjälp om du har fastnat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148361.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.