Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ökar MPG på en Honda Element

Honda Element är en fyrkantig bil den sortens liknar en breadbox. Detta är inte bra för din gasförbrukning och Honda Element får i genomsnitt 22 miles till gallon. Det finns några saker som du kan göra för att försöka släppa din bränsleförbrukning och förbättra din miles per gallon. Det är ändringar som kan göras på fordonet samt sätt att köra på som kan spara pengar på gas kostnader. Instruktioner
1

Håll varvtal enligt 3.000 vid alla tidpunkter. Om du kan hålla från att varva med motorn, kommer du att använda mindre gas. Kom ihåg, desto snabbare motorn går, desto mer gas det tar.
2

Installera en luft dammen på Element. Luften dammen kommer att hålla mer luft från att gå under bilen som kommer att öka den nedåtriktade kraften och ge dig bättre gas körsträcka.
3

Ha en belly pan installerad. Detta kommer att hjälpa luften som blir under fordonet att flöda fritt från framsidan till baksidan utan att gå upp i undersidan av bilen och skapar friktion.
4

Lägg några sidokjolar på elementet för att hjälpa vinden från att komma under bilen från sidorna och skapa friktion.
5

Drive vid en konstant hastighet så mycket som möjligt. Acceleration tar mycket mer gas än att köra med konstant hastighet. Använd farthållaren så mycket som möjligt och ta Interstate istället för att köra genom staden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148677.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.