Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör Keys tändningen

Om du förlorar startnyckeln till din bil, kan få en ny verkar väldigt frustrerande. Helst skulle du ha gjort en kopia innan du tappat nyckeln i fråga, men ibland bara inte vad du gjorde. Om du har uttömt alla dina alternativ, och du av någon anledning inte vill anlita en låssmed för att skära en ny nyckel utifrån din tändning, det finns ett sätt att göra en ny tändningsnyckel. Du kommer inte att kunna göra det utan lite hjälp, dock. Saker du behöver
Bil
Bruksanvisning
Bil Registrering
prybar eller skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Samla din bils VIN-nummer, fordonets registreringsnummer och ditt körkort.
2

Leta efter nyckeln koden. Det borde vara i din instruktionsbok om din bil byggdes före 1981. Annars kan det vara på kvittot om du köpte din bil från en återförsäljare.
3

bända upp den inre panelen sidodörr på förarsidan om du inte har hittat nyckeln koden ännu. Du kan behöva använda en skruvmejsel eller en prybar att ta bort det, beroende på märke på din bil. Nyckeln koden ska vara på låscylindern som gör din bil dörr för att öppna och stänga. Alternativt kan det vara på en dekal i handskfacket, eller på ett papper som var kopplad till din nyckel när du köpte bilen.
4

Ta din information, inklusive VIN-nummer, bil registrering, ID och Key Code numret till antingen en låssmed eller generalagenten där du köpte din bil, och de bör kunna göra en ny nyckel för dig baserat på den information du lämnar. Detta är ett mycket billigare alternativ till att ha en låssmed skära en nyckel från din tändning själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148676.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.