Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Skaffa en kopia av min körning Record

begär din färdregistreringen är ett smart sätt att kontrollera om du har några poäng på grund av biljetter eller kränkningar. Nya arbetsgivare eller försäkringsbolag kan kräva att du skicka en kopia till dem också. Skaffa din färdregistreringen enkelt genom att hitta närmaste uppdelningen av motorfordon kontor och antingen ringa eller besöka för att begära din post. Du kan också begära det på nätet. Den privatägda DMV.org webbplatsen gör det mycket lättare att göra detta. Serviceavgiften varierar i varje stat. Instruktioner
1

Gå till DMV.org, ange ditt postnummer i "DMV Office Finder" och klicka på den blå pilen. Klicka på kontoret som ligger närmast dig för att se kontaktuppgifter och öppettider.
2

Klicka på "Driving Records" under "Särskilda resurser" till höger på sidan för att beställa din icke-certifierade rekord på nätet. Ange dina kontaktuppgifter, födelsedatum och körkortsnummer. Klicka på "Sök". Ha ditt kreditkort redo att betala handläggningsavgift. Du kommer att få posten i brevlådan.
3

Ring närmaste kontor motorfordon för att beställa din drivande post via telefon. Ha ditt körkort och kreditkort redo så att du kan ge dina uppgifter till kontorist och betala avgiften. Kontoret kommer att skicka din post i brevlådan.
4

Klicka på "Blanketter och publikationer" länken till höger. Klicka på länken för formulär som du kan ladda ner och skriva ut. Du kommer att hänvisas till en stat specifik webbplats. Ladda färdregistreringen formuläret, skriva ut och fylla. Skicka det till den angivna adressen med en kopia av ditt körkort och en check eller postanvisning.
5

Besök ditt lokala kontor och begära en kopia av din drivande post. Fyll i rätt blanketter och betala avgiften för att få posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149388.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.