Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så att inte förlora dina bilnycklar

Med så mycket på dig under en genomsnittlig dag, är det inte ovanligt att förlora dina bilnycklar. När det är dags att gå till jobbet eller skolan, kan du hitta dig själv frenetiskt letar efter en uppsättning nycklar. Om det tar 10 eller 20 minuter för att hitta dem, är din dag redan iväg till en dålig start. Den bästa idén är att införliva en daglig rutin att göra nycklar lätt att hitta. Saker du behöver
bältesklämma
Nyckel Ringar
Dekorativ bricka /låda
nyckel krok
Visa fler instruktioner
1

Store dina nycklar i samma ställe varje dag. Gör en vana av att sätta dem på en plats du rutinmässigt besöka innan du lämnar hemmet. Skapa en liten platshållare för knappar såsom en dekorativ box, fack eller nyckel krok nära ytterdörren. Sätt nycklarna i platshållaren varje gång du kommer hem. Efter några veckor, kommer denna rutin att bli en andra natur.
2

Tipsa familjemedlemmar att kontrollera nycklarna in och ut när de använder bilen. Sätt en liten checklista nära platshållaren och har familjemedlemmar skriva sina namn och datum när de tar nycklarna. Detta sätt de kommer också att komma ihåg att lämna tillbaka dem tillbaka till platshållaren.
3

Håll ett extra uppsättning nycklar med vän eller familjemedlemmar. Detta fungerar som en backup plan ifall den ursprungliga uppsättningen försvinner eller inlåst i bilen.
4

använda ljusa, färgglada och stora nyckelringar hjälpa bilnycklarna sticker ut. En stor keychain gör det också obekvämt att lämna nycklarna i fickan.
5

Utveckla en strategi för när du är på resande fot. När du lämnar bilen, använd en nyckelring klipp som kan fästa till ett bälte ögla eller handväska. Ta för vana att placera knapparna på din höft. Avstå från att dina nycklar i handen eftersom du kan lägga ner dem på butikernas diskar eller hyllor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148675.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.