Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man knyter en bil in i en bil Hauler

Transportera ett nedslitet fordon är en utmaning även för den mest erfarne föraren. Bil dumprar är trailers som utformats speciellt för transporter bilar, med spår för att hålla hjulen i linje och förstärkas skenor att binda bilen ner och förhindra förskjutning under transporten. Laddar din bil på en bil dumprar är ett effektivt sätt att flytta den när den inte kan köras. Saker du behöver
bogsera fordon
Bil hauler Sida 2 bogsera kedjor Sida 2 ratcheting pärmar
Visa fler instruktioner
1

Hook dragfordonet upp till bilen dumprar. Placera bollen av dragfordonet enligt skumt på dumpern, och skjut skumt på bollen och låsa på fästplattan. Anslut släpets lampor i bilen, och titta på lamporna för att se till att de fungerar korrekt.
2

Tillbaka bilen dumprar upp till fordonet och dra i nödbromsen efter att bilen av. Detta förhindrar att bilen dumprar från att rulla framåt när du laddar bilen. Fäll ner ramperna på dumpern, rikta dem med framhjulen på bilen. Addera 3

Frikoppla transmissionen i fordonet, och skjut på den på bilen dumpern. Om fordonet är för tung för att flytta på egen hand, ta hjälp av en vän eller två för att hjälpa dig att skjuta. Har en vän sitta i bilen och vrid ratten för att styra den direkt på ramperna. Skjut fordonet framåt tills bakhjulen är helt på dumpern, fäll upp ramperna.
4

Sätt bilen i parken och tillämpa de nödbromsar när det är hela vägen på dumpern. Fäst ena änden av en dragkedja till kroken på framsidan av bilen dumprar, och loop kedjan gång runt framaxeln på bilen.
5

Pass slutet av kedjan till kroken på den motsatta sidan av dumprar, och fäst ena änden av ett bindemedel till kroken. Dra kedjan tätt, och glida den andra änden av bindemedlet via en länk på kedjan så nära axeln som möjligt. Tryck handtaget på bindemedlet ner för att spänna kedjan, ratcheting handtaget så många gånger som behövs för att dra kedjan så hårt som möjligt.
6

Upprepa kedja process på baksidan av fordonet, inslagning kedjan runt bakaxeln och dra åt den tills det inte finns mer slak. Kör bilen dumpern en kort sträcka och stannar för att kontrollera att vara säker på att kedjorna är fortfarande säkra före slå ut vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149043.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.