Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips för Ford 7.3 Powerstroke Mätarställning

Äga en tung pickup innebär vanligtvis att betala tunga priser på gas pump. Även om 7,3-liters Powerstroke Diesel motor som finns i Ford pickups är mer effektivt än tidigare modeller, är den totala bränsleeffektiviteten mycket mindre än den skulle vara i en mindre car.However, finns det några steg som Ford 7.3 Powerstroke ägare kan vidta för att öka sin gas körsträcka och spendera mindre på pumpen. Minska trailerlaster

Många släp hamnar överbelastad med extra växel över tiden. Ju mer du dragande i din Ford 7.3 Powerstroke, desto mer diesel du kommer att använda. Försök att rensa ut din släpvagn och minska den totala vikten på dina laster när det är möjligt.
P Det är också viktigt att se till att din släpvagnsvikten inte överstiger de totala viktgränser för ditt fordon. Detta kommer att belasta din motor samt hela fordonet.
Fyrhjulsdrift vs tvåhjulsdrift

Minimera behovet av att använda fyrhjulsdrift. Bara sätta din Ford pickup till fyrhjulsdrift när det är absolut nödvändigt. Fyrhjulsdrift läget använder vanligtvis mer bränsle än tvåhjulsdrift.

Även om det kanske inte alltid är möjligt att hålla din lastbil i tvåhjulsdrift, särskilt under svåra väderförhållanden eller i terräng, Det kommer att bidra till att öka din bränsleekonomi när det är möjligt.

dessutom försöka minimera användningen av fyrhjulsdrift när dragande en släpvagn.
Cruise och varvtalsreglering

Använd farthållare när det är möjligt. Diesel-och gasmotorer presterar bättre när de arbetar med en konstant hastighet och vid en konstant tillstånd av varvtal. Genom att använda farthållaren, kan du hjälpa din motor arbeta mer effektivt.

Sänka din totala hastighet kommer också att hjälpa dig att få bättre gas körsträcka på din Ford 7,3-liters Powerstroke pickup. Även en minskning med bara fem miles per timme på motorvägen kan hjälpa dig att få bättre körsträcka.
Fordonsunderhåll
p Det är mycket viktigt att behålla din Ford 7,3 Powerstroke motor på regelbunden basis. Har oljan bytas var 3000 miles och har däck roteras och motorn kontrolleras var 6000 miles.

Byta luftfiltret med varje oljebyte också kommer att bidra till att öka den totala effektiviteten i din motor.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149028.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.