Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Driver Säkerhetsföreskrifter

kör ett motorfordon är ofta en av de farligaste aktiviteter som människor utför på en regelbunden basis. En bilolycka kan inträffa nästan när som helst, men efter lagar körsäkerheten och regler kan minska risken för att hamna i en olycka och lidande skador. Särskilda köra lagar kan variera med staten, men många tumregler kan tillämpas på alla körsituationer. Säkerhetsbälte

bältade krävs enligt lag i många områden runt om i världen. Ett bilbälte kan hjälpa till att skydda förarens och passagerarnas från att slå huvudet på instrumentbrädan eller går igenom vindrutan i händelse av en krasch. Det är viktigt att använda bilbälte vid alla tidpunkter och se till att bältet är ordentligt fastsatt. Många band består av både ett höftbälte och en axelrem, att inte använda axelremmen kan lägga mer belastning på kroppen i händelse av en olycka. Säkerhetsbältet får inte krävas för passagerare i baksätet av bilar enligt lag, men alla passagerare bör bära bälten för att maximera säkerheten. Små barn bör säkras i en lämplig bilbarnstol eller sele Gränser

Körning vid eller något under hastighetsgränsen är viktigt att öka säkerheten
hastighet,. Också hindrar en förare från att ticketed för fortkörning. Ju snabbare du kör, desto mindre svarstiden kommer du att ha i händelse av att du behöver abrupt stopp, vrid eller undvika ett objekt. Din hastighet avgör också den potentiella skada som kan göras för att ditt fordon och dess passagerare. En olycka som inträffar vid lägre hastigheter kommer sannolikt att resultera i mindre skador och personskador än en som sker vid höga hastigheter.
Mobiltelefon Användning

I vissa områden Det är olagligt att köra när du använder en mobiltelefon. Mobiltelefoner kan vara en distraktion under körning, särskilt om de används för att skicka sms under körning. Om du måste använda en mobiltelefon under körning, försiktigt dra över och parkera bilen för att ringa eller besvara ett telefonsamtal och återuppta körning när samtalet är klar.
Bilunderhåll

National Highway Traffic Safety Administration mandat en lång lista över regler som bilformgivare måste följa för att garantera säkerheten för de åkande. Även en helt ny bil sannolikt inte kommer att ha några stora säkerhetsproblem, som kan vara mer sannolikt i en begagnad bil, slitage kan skapa problem. Det är viktigt att behålla din bil med hjälp av underhållsplanen ges till dig när du köper bilen. Regelbundna oljebyten, byte av torkarblad och däckbyte kan bidra till att undvika problem som kan uppstå på grund av vanvård.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148510.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.