Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Camry Hybrid Driving Tips

Under 2007 presenterade Toyota Camry Hybrid för första gången. Även märke är mycket lik den vanliga Camry, en nickel-metallhydrid batteri som toppar ut på 150 kg. ökar bilens Naturvårdsverkets rating från 25 mpg till 33 mpg. Med en mängd funktioner som kommer standard, inklusive en LCD navigations pekskärm, erbjuder Toyota Camry Hybrid förare en smidig, bekväm körning som ger något tillbaka till miljön. Körsträcka Mäta

Håll ett öga på den gas körsträcka på din Camry Hybrid att se till att din bil är att få rätt miles per gallon. Toyota Camry Hybrid får en EPA uppskattningsvis 33 mpg i staden och 34 mpg på landsväg. Med nickel batteri pack, kan en full tank i Camry Hybrid över 700 miles innan du behöver gas upp igen. Kontrollera din vägmätare, och återställer räknaren trippmätare när du fylla din tank, kan hjälpa dig att se till att din Camry Hybrid arbetar på en lämplig nivå. Om du arbetar vid under normal körsträcka kapacitet, kan du behöva ha bilen kontrolleras av en mekaniker. Ordentligt schemalagda oljebyten är också viktiga för väl fungerande. Toyota Camry Hybrid behöver ett oljebyte var 7500 miles, eller 5000 om du kör i en kallare omgivning eller på dammiga, grusvägar.
Bagageutrymme

Även om det har goda innerutrymmen för fem, är en av nackdelarna med den Toyota Camry Hybrid bristen på bagageutrymme. Camry Hybrid har cirka 10 11 kubikfot av bagageutrymme, som är begränsad på grund av det utrymme som tas upp av bilens batteri. Detta kan bli besvärande för en familj som vill resa, och även en livsmedelsbutik resa kan göra passagerarutrymme smal. Även Toyota Camry Hybrid erbjuder stora miljövinster, bör denna nackdel övervägas före köp. Många av de online vittnesmål tillgängliga för
Mindre buller

Toyota Camry Hybrid tala om hur tyst bilen är samtidigt verksamma på nickel-metallhydrid batteri. Slå bilen på är nästan ljudlös. Kombinerat med den mycket stabil suspension, kan köra Camry Hybrid är en av de jämnaste, tystaste rider du kommer att uppleva. Den gasmotor inte riktigt ta över tills du börjar köra din Camry Hybrid vid högre hastigheter. Så konstigt som det låter, dubbelkolla din bil efter att du har kvar att se till att du har stängt av den ordentligt. Du kanske inte hör det, om det fortfarande är på.
Color Touch Screen & Bluetooth

En av de mest praktiska funktioner i Toyota Camry Hybrid är den LCD-pekskärm som låter föraren tillgång till navigeringsfunktioner GPS verktyg, Bluetooth mobiltelefon integration och andra ljud kontroller. Tyvärr kan ny destination informationen inte läggas in i GPS-systemet medan fordonet är i rörelse, och som av 2009 Toyota Camry Hybrid, var trafikinformation fortfarande inte.

Se över din instruktionsbok för att bekanta dig med dessa program och deras funktioner. Ju mer bekant du är med navigationssystem, desto lättare blir det att använda din GPS för din bekvämlighet innan du träffar på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148112.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.