Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en återhämtning Strap Som en Tow Strap

Recovery remmar fungerar något annorlunda än bogsera remmar, och många bil entusiaster tror att återvinning remmar är mycket skonsammare för ett fordon än traditionella bogsera remmar. Eftersom återvinning band har lite stretch till dem, absorberar de några av effekterna av rörelsen. Recovery band har också några beslag. De består av endast mjuka bitar som är säkrare för fordon ramverket. Precis som med alla bogsera rem, bör återvinning remmar endast användas för att bogsera ett fordon kortare sträckor. Fordon ska aldrig bogseras längre än de måste. Saker du behöver
Recovery rem Två bilar
D-Ring Shackle
Visa fler instruktioner
1

Fäst återhämtningen remmen direkt till fordonet bogseras. Återhämtningen remmen kan lindas runt en dragkrok om fordonet har en eller fordonets ram, om det inte gör det. Vira återhämtningen remmen runt ramen och dra ena änden av remmen genom öglan på andra änden.
2

Fäst den andra änden av remmen till dragfordonet. Det säkraste sättet att fästa den andra änden av bandet är att använda en D-ring bygel. D-ringen schackel ska fästa i bilens dragkrok och återhämtningen remmen kommer slinga runt bygeln.
3

Se till att bandet inte kommer att gnugga på något vasst på fordonet , till exempel en grov plats på stötfångaren. Detta gör att bandet till striden och eventuellt leda till brytning. Om det finns några fläckar på fordonet som är tveksamma, linda remmen i silvertejp i detta område, så att om det gnids mot vassa plats, kommer det att ha ett extra lager skydd.
4

Håll fingrarna borta från fordonet. När återhämtningen bandet sätts fast, alla borde hålla ett säkert avstånd innan antingen bilen flyttas. Om bandet lossnar med fäst bilen, kan det orsaka en hel del skador på människor och föremål i närheten.
5

långsamt lätta fordonet framåt tills slack dras hårt innan plocka upp hastigheten . Detta kommer att ge bilen bogseras en skonsam start och minska påverkan på bilens ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148048.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.