Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Vad är en elektronisk bil titel?

En elektronisk bil titel, också känd som en elektronisk titel, eller e-titeln, är en bil titel representerade endast i elektronisk form i databasen av Department of Motor Vehicles. Elektroniska titlar agera på samma sätt som papper titlar, förklarar ägaren av ett motorfordon, husbil eller annan mobil enhet. När någon förändring skett till en elektronisk titel, uppdateringarna automatiskt registreras i DMV: s databas. Historia

Elektroniska titlar nyligen gjorts tillgängliga. I själva verket är programmet så nya att de flesta stater inte kan komma överens om vad man ska kalla det. Till exempel kallar Wisconsin den elektroniska Titel och registrering Program, medan andra stater kallar det för den elektroniska Lien och avdelning System.
Fördelar

Elektroniska titlar eliminera din behovet av att upprätthålla och lagra papper titlar. Detta minskar risken för förlorade eller stulna titlar, vilket kan bli dyrt att ersätta. Du kan också köpa din bok på nätet via DMV: s hemsida, så att du inte behöver spendera tid väntar i rader på DMV.
Tillgänglighet

Eftersom det elektroniska titeln systemet är en så ny utveckling, endast vissa stater har denna möjlighet. Florida, Virginia och Ohio är bara ett fåtal stater som erbjuder elektroniska titel program. Kontrollera på din DMV: s hemsida för att ta reda på om programmet är tillgängligt i ditt tillstånd. Addera Nackdelar
p Det är inte möjligt att överföra en befintlig papper titel till ett elektroniskt . Så, om du redan har ett papper titel, då den elektroniska versionen är inte ett alternativ. Andra problem är potentiella titel bedrägeri och DMV misstag. Visar bevis på misstag som görs i det elektroniska systemet kommer vara utmanande utan en papperskopia att hänvisa till.
Avgifter

2010, de flesta stater ladda allt från $ 24 till $ 30 för elektronisk titel registrering. Kostnaden beror på vilket land man bor i, så kolla med din DMV för detaljerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148404.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.