Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du sätter på strålkastarna på en Ford Focus

Olika design på Ford Focus har uppdaterats och ombyggda av tillverkaren eftersom bilens inledning på 2000 års modell , inklusive instrumentpanelen och mätarna . Men processen för att slå på strålkastarna i en Focus har förblivit i stort sett samma . I ett nötskal , vänder du en ratt . När strålkastaren operationen kan få komplicerat , men växlar mellan låga balkar och höga balkar . Ford fräschas denna procedur som börjar med 2008 Focus-modeller . Instruktioner
1

sitta i förarsätet och lokalisera ratten strålkastarstyrning på vänster sida om ratten . Om du tänker på ratten som en klocka , hittar du strålkastaren ratten nära klockan 8 på ratten . Ratten är fastsatt på instrumentbrädan i bilen .
2

Vrid strålkastarstyrning medurs två lägen för att slå på strålkastarna . Tryck Addera 3

vänstra spaken på ratten bort från dig och mot instrumentbrädan för att byta strålkastarna från halvljus till helljus på nyare Focus-modeller . Men på äldre Fokuserar (2000 till 2007 modeller ) , dra den vänstra spaken mot dig för att aktivera de höga balkar och dra det mot dig igen för att växla tillbaka till halvljus .
4

Stäng strålkastarna genom att returnera strålkastarens vredet två moturs positioner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148246.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.