Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Instruktioner för AC Enhet för en 1990 Chevrolet Automobile

Alla 1990 Chevrolet fordon är utrustade med en fabriksmonterad A /C enhet. A /C enhet har många alternativ och funktioner som kan användas för att öka din komfort under körning. Även om det kan finnas vissa skillnader mellan fordonen, såsom positionen för ett par knappar, tillämpningen av varje knapp förbli densamma och är ganska enkla att använda. Instruktioner
värmesystem (utan luftkonditionering)
1

Placera nycklarna i tändningen av Chevy bilen och stäng av motorn på.
2

Vrid AC enheten genom att växla fläktvredet, som ligger längst till vänster av AC-enhet, till höger. Det finns fyra lägen för fläkten. Den "-" indikerar läget och den "+" indikerar maxläge. De andra två positionerna är fortfarande på, men inte lika kraftfullt som det "+"-läget.
3

Flytta temperatur spaken till höger om AC enheten för att reglera temperaturen i fordonet . Flytta spaken mot "+" tecknet för varmare luft eller mot "-". Prenumera för kallare luft
4

flytta funktionen spaken, belägen ovanför temperaturen spaken, till de tre olika lägen för att utnyttja de olika funktionerna i AC-enhet. Den längst till höger är defroster inställning och kan användas för att avlägsna dimma eller is från vindrutan Den mellersta inställningen, känd som värmaren inställningen låter uppvärmd luft att komma ut nära golvet, vilket är perfekt för kalla vädersituationer. Ventilen inställning, eller längst till vänster inställning, är den vanliga inställningen och tillåter luften att flöda ut ur lufthålen. Placering spaken mellan lägena kan du samtidigt använda båda inställningarna.
Elektroniska uppvärmning /luftkonditionering System
5

Placera nycklarna i tändningen av Chevy bil och vrid motorn på. AC-systemet har en ljus display som visar varje system när den är igång. För att stänga av A /C-system på, trycker du bara på A /C-knappen.
6

Tryck på "kallt /varmt"-knapparna för att justera temperaturen. Genom att trycka på "Cold"-knappen kommer att sänka temperaturen medan du trycker på "Hot"-knappen kommer att höja den.
7

trycker på avfrostning knappen längst upp till höger på A /C-enheten fungerar eluppvärmningen . Genom att trycka på nedre högra knappen slå på värmaren. Genom att trycka på vänster-top-knappen slår på vent, medger luftflöde att komma ut genom ventilerna.
8

Tryck på fläkten för att välja hastigheten på fläkten. Det finns fyra inställningar: låg, Med Låg, Med hej eller hej. Genom att trycka på "Max"-knappen kommer att recirkulera luften i fordonet och ger dig maximal kylning. Det kan också användas för att hålla damm ur din bil. Tryck på "Off" för att stänga av alla funktioner
9

.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149257.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.