Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får jag en ersätter förlorade bilnyckel Made?

Dagens bilar använder ett av flera avancerade system bilnyckel. En laser nyckel använder en laser för att låsa upp bildörren. En keyless inresa radiofrekvens bilnyckel använder en transponder som skickar en specialiserad frekvens till bilen för att låsa upp dörren. Varje tangent har också ett speciellt mönster skära in i ytan ifall du öppnar dörren på gammalt sätt med själva nyckeln. Hursomhelst, att få en ny uppsättning bilnycklar för att ersätta ett förlorat set kräver samma procedur. Instruktioner
1

Hitta din bil information inklusive märke, modell och år tillsammans med VIN-nummer. Märke, är modell och VIN listade på din försäkring kort, din återförsäljare faktura eller bil registrering.
2

Meddela återförsäljaren din situation och fråga om bilnyckeln utbytesservice. Om dealern installerat Keyless-systemet, kommer han att kunna ersätta dina nycklar.
3

Kontakta ett nyckellöst låssmed post system såsom Keyless Ride, Autotransponder.com eller EasyCare. Dessa företag ersätter nyckellösa bilnycklar nätet efter märke, modell och år, och de har flera platser runt om i landet. Ring dem med din information om bilen och få din nya nycklar görs och skickas till dig.
4

Begär bilnyckeln koder från den återförsäljare som sålde du bilen eller från banken som lånade du pengar för din bil. Ta dessa viktiga koder till en professionell låssmed i ditt område och få nya bilnycklar gjorts på webbplatsen. Det här är ett alternativ för många, men inte alla fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148515.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.