Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur kollar jag min licens i delstaten Florida?

Ditt körkort är din biljett att driva de öppna vägarna och att komma till och från din arbetsplats. Att veta statusen på din Florida körkort är viktigt. Du kanske har nyligen sålt ett fordon och annulleras försäkringen men glömde att kontakta motorfordon avdelning. Nu ditt körkort har dragits in eller annullerats för underlåtenhet att upprätthålla försäkringen. När du vet status på din licens, kan du vidta nödvändiga åtgärder för att komma tillbaka på vägen kör. Kontrollera status på din Florida licens

att kontrollera status för din Florida körkort, besök https://www6.hsmv.state.fl.us/dlcheck/dlcheckinq och ange ditt körkort nummer i rutan på sidan. Du kommer då att få en status på nästa skärm. Om statusen visar "KRAFT" ditt körkort är klar för eventuella överträdelser.
Various Körkort statusar

Online körkort check hemsida kan visa ett antal andra statyer för din Florida körkort, däribland "Suspended", "Avbruten", "Återkallad" och "svävande", ge en anledning, t.ex. försäkringar förfalla. Om orsaken är på grund av försäkring, uppdatera online försäkring information genom utskick i en kopia av din nuvarande politiken, med försäkringsbevis till Florida Department of Motor Vehicles filial eller genom att ringa (850) 617-2000 och använda den automatiserade system för att uppdatera din försäkring information.
Kontakta Florida Department of Motor Vehicles

Du kan besöka någon del av Florida Department of Motor Vehicles i din stad eller ort för att starta processen med att återinföra ditt körkort eller korrigera eventuella andra problem eller frågor. Du kan också ringa till Florida Department of Motor Vehicles Customer Service Center på (850) 617-2000 för att få ditt körkort rekord omdömet.
Övrig information Du kan uppdatera

Du kan även uppdatera din information nödsituation kontakt på nätet körkort check hemsida. Du kan också ge information om förändringar i personnummer eller namn och kontaktuppgifter i fall kära måste kontaktas i en nödsituation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148160.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.