Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Trailer Bogsering Information

Vid bogsering måste föraren vara medveten inte bara om sin egen fordonets vikt betyg, men också av enskilda statliga lagar om längd och nödvändig utrustning. Dessutom måste han köra försiktigt för att förhindra farlig fishtailing. Missöden

dragkrokar har betyg för olika vikter. Varje komponent i den dragande anordningen, exempelvis hitch mottagare, som ansluter till ramen av bilen, bollen montera och kedjorna, har sin egen gradering och måste vara stark nog att bära din bogsera belastning.

Tongue Vikt

Enligt Sherline, en tillverkare av tunga vikt skalor sedan 1974, är missöden klassade för tunga vikt, vilket är en procentsats av den kombinerade (brutto) vikt släp och last. Procenttalen varierar beroende på dragfordonet och måste beaktas.
Vikt betyg

Fordon har en dekal som anger högsta betyg för bland annat de tyngsta lasterna kan bära och dra. Enligt California Department of Vehicles 'hemsida, som överstiger detta är osäkert. Addera Loading

California Department of Motor Vehicles hemsida rekommenderar att 10 till 15 procent av total släpvagnsvikt ska trycka på tungan för stabilitet. Online dragkrok butik Etrailer.com antyder att den största vikten bör ligga över släpvagnsaxlar med lasten jämnt fördelad vänster till höger.
Varning

Bogsering i vindkraft kan kasta trailers ur balans. För säkerhets skull bromsa eller stoppa. Släpvagnar med alltför tunga vikt kan orsaka att dragfordonet att göra en "wheelie." En annan fara för att leta efter, fishtailing, uppstår när dragfordonet och släpvagnen går i olika riktningar, oftast medan du slår alltför kraftigt.
Law

Varje tillstånd har bogsering lagar övertäckningsanordning, vikt och längd gränser. I Kalifornien, till exempel, är den maximala sammanlagda längden av dragfordonet och släpvagnen 65 fötter. Alaska kräver en trailer broms för laster över 3000 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148381.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.