Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en 2001 Chevy Blazer

A 2001 Chevy Blazer är en liten SUV med antingen en fyrcylindrig motor eller en V-6 motor. Den 2001 Chevy Blazer är mycket lättare än de flesta andra SUV på marknaden. Skillnaden i vikt av detta fordon gör bogsering betydligt enklare. Du kan bogsera 2001 Chevy Blazer med en släpvagn som bara stöder de två främre däcken istället för att använda en släpvagn som stödjer hela vikt och ram av Blazer. Saker du behöver
Padlocks Trailer
Ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

Dra vagnen bakom dragfordonet. Anslut armen trailerstödet till dragkroken baktill på dragfordonet. Placera änden av släpvagnen arm över dragkroken och tryck nedåt tills släpet arm låses på plats. Lås armen trailerstödet med hänglås.
2

Anslut bromsen kabeln som är ansluten till släpet bärarm till bromsvajern anslutningen på dragkroken. Pumpa bromsarna och se till att bromsljusen fungerar.
3

Drive framdäcken i 2001 Chevy Blazer på trailer. Dra upp på vagnens hjul låsning bar att ställa hjulet begränsningar. Lås hjulet begränsningar med ett hänglås.
4

Anslut en krok i änden av en av spärr remmar till höger nedre länkarm (axel). Dra den andra änden av denna rem över till den vänstra nedre våningen ankare stöd. Anslut kroken på den ände av remmen på ankaret stöd. Upprepa för vänster-lägre länkarm (axel). De två ratchet remmar gör en X form när det görs på rätt sätt.
5

Dra åt de två spärr remmar med spärrhandtag placerade på spärr remmar. Inget slack ska finnas i spärr remmar. Placera 2001 Blazer i neutral växel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148384.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.