Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man identifierar en Ohio Ägare License Plate

En mängd olika skäl till att vilja identifiera någon när du bara har deras antal registreringsskylt. Kanske du såg en hit och kör olycka, kanske föraren agerade misstänkta eller kanske du vill ha information om en övergiven bil. Oavsett skälen, i Ohio kan du ta reda på vem som äger en bil och deras senast kända adress, få sin drivande post och forskning bilens historia genom att fylla i ett formulär och betala de avgifter som krävs. Saker du behöver
dator (eller tillgång till en Ohio BMV) katalog Pen
Pengar
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en Ohio Bureau of Motor Fordon Rekord Formulär. Du kan skriva ut en ut från Ohio Bureau of Motor Vehicles (BMV) webbplats eller begära en från din närmaste BMV gren.
2

Fyll i övre delen och del C i formuläret. Markera "Övrigt" under "denna begäran görs att ..." Därunder ta bort information som du begär. Inom område C markera lämpligt antal för varför du begär informationen. Generellt kommer du att märka nummer ett "som individ" om du inte är en del av en utredning.
3

Kompletta delarna A och B. Del A är information om dig själv och måste fyllas helt och undertecknats. Del B gäller den andra personen. Fyll i det här så fullständigt som möjligt.
4

Skriv en check på summan av avgifterna. Avgifterna är listade på den övre delen av formuläret och varierar beroende på hur mycket information du vill ha om personen eller fordonet. Om du tar formen av en biträdande justitiesekreterare eller till BMV på 1970 West Broad Street i Columbus måste du betala en extra $ 3,50, som i oktober 2010. Ställ ut checken till Ohio kassör.
5

Mail blanketten till den adress som anges på blanketten. Du kan också vända den till en biträdande justitiesekreterare eller till Customer Service Center i Columbus, men det finns en extra avgift. Resultatet av din ansökan kommer att skickas till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148816.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.