Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du ansluter släpvagnskablage till en 1996 Aerostar

Din 1996 Aerostar har fått betyget att bogsera en £ 4400 släpvagnen när korrekt utrustade med bogsering paketet. För att dra en släpvagn på allmänna vägar måste du ha fungerande bromsar, signal-och positionsljus. Dessa system kräver din Aerostar att ha en 4-vägs släpvagn kontakt som är fäst vid dess elektriska system. Installation av denna koppling kan göras med lite trial and error, några vanliga verktyg och en eftermiddag. Saker du behöver
Skruvmejselsats
12-volts testlampa
4-poliga kablage
Scotch lås kontakter
Buntband
Visa fler instruktioner

1

Öppna den bakre luckan och ta bort skruvarna som håller fast bakljus s till fordonet. Ta bort ljusen från sina hålor och strömkabeln kopplas bort.
2

Vrid tändlåset till makten på plats utan att motorn är igång. Aktivera vänster blinker.
3

Anslut krokodilklämman på 12-volt testare till en ren metall del av kroppen nära vänster blinkers.
4

Probe den bara tråden är vid den elektriska anslutningen tills lampan på blinkar testlampa. Du har hittat rätt tråd för vänster blinkers. Upprepa denna process för att hitta kraften för positionsljus och höger blinkers.
5

Kör 4-vägs kabelnät gula sladden till vänster bakljus via bagageutrymmet i Aerostar. Bänd upp en kant på insidan kroppen panelen och skjut kabeln så att du kan ta tag i det i svansen uttaget. Anslut denna kabel till ström för vänster blinkers med hjälp av en kontakt scotch lås. Placera en tråd i varje spår och stänga grinden.
6

Kör de andra tre kablarna från släpet sele och i rätt ljus uttaget. Fäst den gröna kabeln till höger blinkers och den bruna kabeln till positionsljus strömkabeln. Den vita kabeln är i marken och kan anslutas under den universella grundstötningen bult eller genom att fästa den till en svart eller grå ledare vid bakljus.
7

Fäst alla lösa trådar med buntband.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149286.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.