Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man håller en parkeringsplats isfri utan kemikalier

Kallt väder kan leda till isiga vägar och parkeringsplatser . Is kan vara mycket svårt att ta bort eftersom den är fryst till trottoaren . Inte bara är isen svårt att ta bort , men det är också mycket osäkra för parkeringsplatser eftersom bilarna är i närheten . Kemikalier kan ta bort is från parkeringsplatser , men det finns andra sätt att ta bort den frusna fara . Instruktioner
1

bort snö och is med en spade och fläkt . Om du äger eller har tillgång till en snöplog , kör det genom en parkeringsplats .
2

Ansök salt till hela parkeringen för att smälta isen . Salt är billigt att använda och mycket effektivt . Använd saft sockerbetor med saltet eller på egen hand för mer issmältning makt .
3

Använd urea i din parkeringsplats för en säkrare metod än salt . Urea är lättare att tillämpa på grund av dess flytande form .
4

Spread alfalfamjöl att smälta is och lägga till lite dragkraft för bilar som använder parkeringsplatsen . Alfalfamjöl är lätt att köpa i din lokala trädgårdsarbete butik .
5

Installera infravärmare i din parkeringsplats för en mer permanent lösning . Värmarna smälter isen utan att ens röra vid den . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149477.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.