Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Ford Stereo Felsökning

Underhållning system i Fords fordon allt från enkla AM /FM stereo radio med helt integrerad, satellitradio /HD-radiosystem. Felsökning av stereoapparater är i allmänhet ganska lätt och många av de tekniker - som att undvika störningar --- som skulle gälla hemma också gälla i bilar. Det finns några funktioner som kan orsaka misread problem, though. Till exempel några av de stereoapparater har hastighetsberoende volym --- radions volym går upp automatiskt med fart för att kompensera för väg och vind --- det är inte radion fungerar, eller hörseln. Instruktioner
1

Justera hastigheten känsliga volymen (om sådan finns.) Använd knappen "Meny" för att öppna alternativet och använd sedan pilknapparna för att justera inställningarna.
2 < p> Dra ut antennen och retune radion om FM-signalen blir svag. Ju längre du reser från en FM-station med svagare signal. Du kanske måste ställa in något annat.
3

Undvik att använda radion om mottagningsproblem du störd. Stick in en CD. Mottagningsproblem sannolikt i kuperad terräng, bland höga byggnader, kraftledningar, elstängsel och åska. De är normalt och är en del av den typ av radio.
4

Se till att du inte sätter mer än en CD-skiva i varje slits av sex CD-växlare. Cd-växlaren kan bara hantera sex skivor och kommer fastna om du sätter in mer.
5

Kontrollera att du bara är kommersiellt utnyttja producerade 4,75-tums cd-skivor. Ford CD-spelare kan inte spela oregelbundet formade CD-skivor.
6

pennor Använd markör och inte etiketter papper om du måste använda hemgjorda skivor och förlorar etiketterna i CD-spelaren. Använd pincett för att försiktigt ta bort etiketten från CD-spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148355.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.