Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Xterra

Nissan Xterra är en full-size SUV. Enligt Fuel Economy.gov, får Xterra mellan 14 och 15 miles per gallon i staden och 19 och 21 mpg på landsväg, beroende på modell. Genom att ändra din körstil och hålla dig uppdaterad om Nissan underhåll, kan du förbättra bränsleekonomin för din Xterra. Saker du behöver
Nissan underhållsplan
Visa fler instruktioner
1

hålla dig uppdaterad om alla Nissan underhåll. Kontrollera "resurser" som åtföljer denna artikel för en länk till Nissans underhållsplanen. Du kan mata in år och modell av din Nissan Xterra och se alla körsträcka mellanrum när underhåll krävs. Detta inkluderar ett oljebyte ungefär var 2.500 miles. Ta hand om din Xterra s motor är en av de bästa sätten att upprätthålla och förbättra bränsleekonomin.
2

Ändra din körstil. Sakta accelerera från ett stopp, i stället för racketen på gaspedalen. Förutse kommande slutar så att du kan släppa foten från gasen i förväg och glida till ett stopp i stället för att bromsa hårt. På motorvägen, ställa farthållaren vid hastighetsgränsen att hålla en konstant hastighet. Förändra sättet du kör är en av de enklaste och mest effektiva sätten att öka gas körsträcka. Addera 3

Ta bort alla sport rack från utsidan av Xterra och någon extra vikt från insidan av fordonet. Även om Xterra är en robust SUV, med en ski rack eller en kajak bil-top transportören fordonet mindre aerodynamisk. Extra vikt på insidan kommer också att orsaka att motorn arbeta hårdare.
4

Undvik att köra i rusningstrafik. Tomgång på motorvägen bränner gas, men får du ingenstans. Även när du inte kör, undvika tomgång bilen för att värma upp eller när du väntar på någon. Det är bättre att stänga av Xterra off än att låta den gå på tomgång och bränna gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148230.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.