Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips om Passerar Drivers Test License Drive i Washington

Oavsett om du är 16 och har aldrig kört tidigare eller är äldre och har bara inte behövs tillstånd tills nu, ska du ta samma "körprov" för att få din Washington körkort. Inte överraskande, måste du tjäna en viss värdering --- minst 80 av 100 --- vilket kommer att föreslå till granskaren att du är en säker, kapabel förare. Du kan göra ett antal preparat före testet för att öka dina chanser att passera. Förtest

Även efter att du har fyllt i din ansökan och planerat din tid för att ta ditt körkort, finns det några processuella förberedelser du behöver ta. Först och främst måste du skicka en skriftlig körprov, känd i Washington som "kunskap" test. Detta test kommer att bedöma dina kunskaper om vägmärken, statliga lagar och kör terminologi --- och du måste svara på minst 20 av de 25 frågorna korrekt för att passera.

Absolut mest viktig sak du måste göra innan du tar ditt körkort är att träna (med en licensierad förare över 21 år i bilen) så ofta som möjligt. Förutom de specifika kompetenser som testas för, kommer officeren scoring ditt körkort vill vara säker på att du är en självsäker, kapabel bilist --- något som kommer bara med erfarenhet. Försök och balansera din praktik mellan motorvägar och stadsgator. Addera Under provningen

När du kommer till testcenter, presentera officer med ditt bevis på fordonets ansvarsförsäkring . Efter att han eller hon verifierar det --- och att din bil är i gott skick --- testet börjar. Brett sett, kommer testet mäter din förmåga att styra din bil, kör som en medlem i trafiken, följa trafiksignaler och skyltar, kör genom korsningar, stopp, back-up, bedöma avstånd och respektera andras rättigheter, inbegripet cyklister, fotgängare och medtrafikanter.

Du dessutom måste visa parkering förmåga, både på en kulle och i en "fickparkering" situation, vilket är när du parkera mellan två bilar på sidan av en gata. Handläggaren kommer inte förvänta dig att vara perfekt, även om han eller hon kommer att förvänta sig att du besitter grundläggande kompetens, som att kunna lyda hastighetsbegränsningen, gå med flödet av trafik och kör med viss tillförsikt. När du är osäker, gå långsamt och vara nog försiktig snarare än oförsiktig.
Om du misslyckas

officeren kommer att bedöma din test baserat på en gradering rubriken, vars resultat han eller hon kommer att passera till dig på sin fullbordan. Om du slår högre än 80 av 100, passerar du och kommer att få din licens. Annars måste du åter ta ditt test vid en senare tidpunkt --- efter en vecka första gången du misslyckas, upp till tre veckor senare om du misslyckas en andra gång och tre månader efter den tredje gången du misslyckas.

Om du misslyckas, inte bli avskräckt. Istället uppmärksam på officerens anmärkningar om betygssättning rubriken. Till exempel, om du inte kunde fickparkera men gjorde ett bra jobb att flytta med trafikrytmen, kanske du vill tillbringa ett par eftermiddagar öva fickparkering mellan koner. Varje körprov bedömer samma kompetenser, så du kommer att göra bra på dina starka områden, oberoende av situationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148609.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.