Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en liten traktor

Oavsett om du är en bonde eller en traktor entusiasten, innan du försöker köra ens en liten traktor är det viktigt att du vet hur man använder den på ett säkert sätt. När allt är en traktor en dyr jordbruksutrustning och en oerfaren förare kan bli allvarligt skadad om han driver det felaktigt. Bekanta dig med alla detaljer i traktorn innan du försöker köra den. Instruktioner
1

Kontrollera traktorn innan du försöker använda den. Kontrollera vattennivån och däcktryck och se till att den har tillräckligt olja att löpa smidigt.
2

Läs traktorns instruktionsbok. Detta kommer att få detaljerad information om vad varje kontroll gör och hur man hanterar dem. Traktor kontroller skiljer sig från de som finns i andra typer av fordon så bekanta dig med dem.
3

Se till att du bär rätt typ av kläder för att driva en traktor. Lösa kläder kan fastna och orsaka allvarliga skador.
4

Starta traktorn genom att lyfta på handbromsen och trycka på kopplingspedalen. Starta motorn och lägg den i rätt växel. Släpp kopplingen långsamt och tryck sedan ner på gasen för att bygga upp lite fart. Försök inte att vända hörn med hög hastighet eftersom detta skulle kunna leda till en traktor välter.
5

Låt motorn gå på tomgång under några minuter när du har nått din slutdestination. Dra åt handbromsen, tryck ner kopplingen och sedan stänga av motorn för att immobilisera traktorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149255.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.