Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur fickparkera en minibuss

fickparkering i en minibuss kan vara svårt. Minibussar kan få stora blinda fläckar och det är svårt att se lägre föremål längs högra sidan av van. För att åtgärda detta problem, innan du försöker fickparkera justera spegeln passagerarsidan så att du till fullo kan se den högra trottoarkanten. Vid fickparkering, är det nödvändigt att även vända på huvudet för att titta bakom och bredvid dig, och använda din backspegel. Instruktioner
1

Stoppa din minivan parallellt med parkerade fordon som du planerar att parkera bakom. Se till att din minivan är ca 2 eller 3 meter bort från fordonet. Näsan på din minibuss bör vara i linje med nosen på den parkerade bilen.
2

Vrid ratten hela vägen till höger.
3

Shift transmissionen i minibuss för att vända. Applicera en liten mängd av tryck på gaspedalen. Bara tillräckligt för att sakta glida minibuss bakåt.
4

Räta hjulet när ryggen stötfångaren på parkerade fordon är ca även med din passagerarsidan fönstret. Fortsätt att vända minivan tills den främre stötfångaren av van och den bakre stötfångaren på parkerade fordon är om ens.
5

Vrid ratten till höger igen och fortsätter att glida bakåt tills minivan är parallell med trottoarkanten. Dra fram vid behov och bakåt för att justera avståndet mellan din minibuss och bilar parkerade på framsidan och på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148820.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.