Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man lagrar bränslebehållare Inuti en 4WD i Australien

I Australien, bär ytterligare bränsle när du använder en fyrhjulsdrift (4WD) fordon är en viktig säkerhetsåtgärd. Den minskade bränsleförbrukningen med 4WD fordon, kombinerat med enorma vidder av vildmark mellan bensinstationer, gör möjligheten att få slut på bränsle sannolikt. Att veta hur man korrekt att lagra leveranser reservbränsle under körning är av största vikt. Några grundläggande tips kommer du att kunna bära mer bränsle i din 4WD fordon under körning i Australien. Saker du behöver
Cargo mesh remmar
Cargo
Visa fler instruktioner
1

Förvara bränslet endast i ett godkänt australiska "dunk" (burkar). Dessa burkar kommer märkas "godkänd" av en eller flera av de australiska territorier där de tillverkas. Använd inte kärl som inte har godkänts, eller behållare som tillverkats utanför Australien eftersom de inte kan vara klassad för australiska standarder.
2

Inspektera burkar du vill använda innan du fyller dem med bränsle. Leta efter sprickor längs sömmarna, nötta områden där vägg kan kan vara svag, eller någon annan skada. Var särskilt uppmärksam på den gemensamma jordbrukspolitiken och gängade områden. Det är där de flesta läckor förekommer.
3

Begränsa din lagring av bränsle till 250 liter. Detta är den maximala mängden bränsle som kan lagligen transporteras av en privatperson i ett privat fordon på en gång i alla australiska territorier.
4

Carry dunkar i bakersta delen av din 4WD genom att öppna bakdörren och lyfta burkarna på plats. Fäst dem med en last barriär såsom ett nät eller nät. Burkarna måste sitta upprätt, nivå och orörlig. Nätet inneslutningen är den främsta metoden för att förhindra kan rörelsen.
5

Bifoga en simhud rem eller Spännband som är godkänd för trafik australiska standarder. Placera remmen på ena sidan av lasten barriären och överlappar dunk. Förbind ner till den andra sidan av barriären. Bandet bör vara tätt mot burken när den är ansluten till barriären. Anslut en annan rem till dammen ovanför dunk. Loop den genom handtaget av burken och passera ner i burken. Strap det till fördämningen nedanför burken. Den kan bör vila på den andra remmen.
6

ordentligt ventilera din 4WD s "ångutrymme." Detta är det område där en förare andas innesluten luft inne i fordonet. Bensinångor är giftiga, och andas in dem är extremt farligt.
7

Försök att flytta dunk med händerna för att se till att båda banden är helt tät. Spänn remmarna om de är lösa. Kontrollera remmar och mesh ofta. Banden ska alltid vara tight. Nätet ska alltid bifoga eller täcka burkarna hela tiden.
8

Kontrollera locken på varje dunk ofta efter läckor. Dra åt lock vid behov. Använd en extern jerry kan lagerhyllan på din 4WD fordon om du känner dig osäker om att transportera bränsle inne i bilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149103.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.