Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man överklagar ditt körkort Suspension

Det finns flera anledningar ditt körkort kan avbrytas. Obetalda trafik biljetter, underlåtenhet att inställa sig i domstolen, tidigare domar, förfallna underhållsbidrag och medicinska problem är alla potentiella orsaker till en suspension. Beroende på vilken typ av din fjädring och staten du bor i, kanske du kan få din licens återinföras. Denna process varierar från stat till stat, men du kommer att behöva följa samma allmänna väg för återanställning. Saker du behöver Review, en dator
abililty att slutföra DMV former
persistens att överklaga om du nekas.
Visa fler instruktioner
1

Bestäm varför ditt tillstånd tillfälligt. De flesta stater har en online-tjänst som gör att du kan slå upp din licens och räkna ut varför suspensionen har inträffat.
2

Läs om din fjädring typ att ta reda på om du kan ansöka om återinträde. Steg för olika upphängningar är olika och vissa kan kräva att spendera tid i domstol.
3

Kontakta ansvarig myndighet för upphängning. Till exempel, om ditt tillstånd tillfälligt på grund av en förfaller i försäkring, måste du tala med ditt försäkringsbolag. Om sena barn stödutbetalningar är orsaken, måste du ta upp det med den statliga myndighet som hanterar betalningar barnbidrag.
4

Vänta på obligatoriska uppehållstiden att passera. Om din licens avbröts under en fastställd period av en domstol, kan du inte filen för återinträde förrän denna tid har gått.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147988.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.