Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till Öka Chevy bränsle körsträcka

Chevrolet största och minst bränsleeffektiva fordon är dess tunga lastbilar och stadsjeepar, såsom Tahoe och Suburban, och den mest bränslesnåla är de små fordon, såsom Aveo och colbalt. När gaspriserna är flyktiga och förhöjda, chaufförer vill veta de bästa sätten att öka sin bränsleekonomi. Instruktioner
1

Få underhållstjänster rekommenderade körsträcka mellanrum. Detta inkluderar ett oljebyte var 3000 miles. Att hålla din motor frisk är ett av de enklaste sätten att förbättra bränsleekonomin i din Chevrolet. Se länken "Chevrolet Underhåll Intervall" under "Referenser" för en komplett lista över alla rekommenderade underhållsåtgärder för Chevrolet modeller.
2

Ändra din körstil. Accelerera långsamt från ett stopp, speciellt när du kör ett tungt Chevrolet fordon, som Suburban. När du ser ett stopp framåt, låt foten från gasen och glida till ett stopp. Ställ farthållaren vid högst 70 miles per timme vid körning på motorvägen för att bibehålla en konstant hastighet. Körning vid höga hastigheter drar mer bränsle. Ändra din körstil kommer att ha mest påverkan på din bränsleeffektivitet.
3

bort extra vikt från fordonet. Många Chevrolet modeller är gjorda för dragande och bogsering och har tillräckligt med utrymme för att passa hela familjens sport redskap. Extra tyngd tvingar motorn att använda mer kraft för att driva fordonet, vilket leder till mer gas bränns. Denna regel gäller även för extra vikt som lagras i rack och containrar på biltaket. Dessa ställningar gör bilen mindre aerodynamiskt och skapa motstånd. Ta kajak innehavare och skidhållare när de inte behövs.
4

Använd bensin snarare än E85 om du har en Chevrolet Flex Fuel. Etanol innehåller mindre användbar energi än bensin, så fordon fyllda med E85 kommer att se en 25 till 30 procent minskning i deras bränsleeffektivitet.
5

Undvik att köra under rusningstrafik. Tomgång i trafiken använder gas men fordonet inte resa långt. Stop-and-go-körning är också vanligt på motorvägar under rusningstid, och sådan körning använder mer gas än att köra med en konstant hastighet på motorvägen. Det tar mer gas för att driva bilen från en hållplats än att hålla den i rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148096.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.