Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ser på din färdregistreringen utan en avgift

Om du shoppa runt för en ny försäkringsbolag, kanske du vill veta vad som finns på din förarens rekord förväg. Objekten på din post är där på grund av dina handlingar, baserat på vad du gjorde bakom ratten eller i trafiken domstol. Det är din information, och du har rätt att titta på det gratis. I de flesta fall behöver detta inte vara en utdragen process. Instruktioner
1

Sök efter din statens motorfordon Office Online. Klicka på Vanliga frågor eller register rutan för att lära sig hur man ska få kopior av din körning post. Om de inte är tillgängliga elektroniskt, vilket förmodligen är fallet i de flesta stater, är chansen att det finns en avgift för dem att skicka dessa uppgifter till dig. Gör inte transaktionen, men observera instruktionerna för vilken information du behöver för att få din körning poster.
2

Bring nödvändig information till den lokala Department of Motor Vehicles kontor. Presentera din förfrågan till kontorist men informera dem om att du bara vill visa dina poster-inte få kopior av dem-så du ska inte behöva betala för någonting. Enligt First Amendment Project, är en bra strategi för att be för att visa posterna först innan man beslutar om huruvida du vill köpa någon av dem. Detta kan vara en ovanlig begäran, så var beredd för en viss fördröjning om office handledare eller andra har att reda ut situationen.
3

Förbered en Freedom of Information begäran om att få till DMV kontoret . Inkludera dina kontaktuppgifter och vilka poster du söker. Fråga efter namnet på den person som ditt överklagande ska riktas om din ansökan avslås. Det första tillägget Project rekommenderar att alltid fråga informellt först innan du fortsätter med juridiska dokument. Men kom ihåg: Påståendet är inte om handlingarna är offentliga register, det är om de ska visas för dig gratis. Sammanfattningar av rättspraxis från DMV anställda kan vara vag i den meningen att de indikerar kopior ska lämnas till en rimlig kostnad, det kanske inte uttryckligen anges att tittandet ska vara gratis. Hitta på webbplatsen för din statens kommitté för offentlighetsprincipen, solsken lagar offentliga register och be en representant att skicka dig rättspraxis som visar exempel på fall där allmänheten har rätt att visa, men inte köpa, protokoll.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148308.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.