Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Säkerhetskopiera ett litet verktyg Trailer

Nyttofordonstrailer är vanligtvis en liten, enaxlig släpvagn som används för allmänna ändamål dragande. Nyttofordonstrailer kan komma till hands för att flytta bohag, transportera motorcyklar eller fyrhjulingar eller dragande trädgårdsmaskiner. Du kan köpa billiga verktyg trailers hemma eller centra gård, eller så kan du hyra en för varje dag i hyra centra. Bogsering en liten släpvagn är ganska lätt att få kläm på tills det gäller att säkerhetskopiera. Genom att följa några enkla tekniker du ska kunna backa en liten nyttofordonstrailer tillfredsställande. Instruktioner
1

Använd alltid en spotter när det är möjligt. Har någon står där de kan se baksidan av din släpvagn när du säkerhetskopierar se till att det inte finns några hinder i din väg. Se till spotter är i ditt synfält i fall de måste du stoppa plötsligt.
2

Tillbaka långsamt. Får inte bråttom så korta utility trailers kommer vikas in snabbare än en längre trailer.
3

inte använda dina speglar, om möjligt, när du säkerhetskopierar, som speglar visar en omvänd vy och kan förvirra dig om du inte är van att backa en släpvagn. Titta ut genom bakrutan på din bil för att kolla dina framsteg om den inte hindras.
4

Placera en hand runt rattkransen i botten. Flytta handen i den riktning du vill att släpet ska gå. Gör långsamma, gradvisa rörelser. Gör inga plötsliga eller snabba rattrörelser.
5

Stanna fordonet omedelbart om släpet börjar att vikas in eller om den bakre delen av släpvagnen kommer runt mot fronten. Dra fram emot att räta ut trailern och prova din manöver igen. Placera handen på toppen av ratten och följ släpets rörelser när det äntligen går i avsedd riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148307.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.