Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en flyttbil

Ett sätt att spara pengar under din flytt till ett nytt hem är att hyra skåpbil eller lastbil och köra det själv istället för att anställa movers att lasta, flytta och lasta dina tillhörigheter. Men kör en stor flyttbil är mycket annorlunda än att köra en vanlig bil. Vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa din rörliga upplevelse är säker och framgångsrik. Saker du behöver
Kreditkort
Körkort
Bilförsäkringar
respengar
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken storlek van kommer du behöver, och hur länge du kommer att behöva det för. Den van Storleken är vanligtvis baserad på antalet rum i ditt nuvarande hus eller den totala kvadratmeter i huset. Den tid du behöver van för baseras på hur långt bort du rör dig, och hur många människor du har att hjälpa dig lasta och lossa van. Generellt kan du göra en lokal rörelse i en eller två dagar, eller en cross country flytta in om en vecka.
2

Hitta en uthyrare. Du kan söka på nätet, titta i din telefonbok eller be en vän eller släkting för en remiss. Kontakta minst tre företag för att säkerställa det pris du är noterad är jämförbar med andra och att se till att det företag du använder har rätt van för den tid du behöver. Addera 3

Kontakt biluthyraren att kolla vilken typ av körkort krävs för den person eller personer som driver van, liksom andra krav som lägsta ålder eller körning poster. Generellt är en vanlig körkort räcker för att driva ett flyttlass, men om du hyra en stor lastbil, kan en kommersiell licens krävas.
4

Kontakta ditt försäkringsbolag för att få dig att du omfattas när man kör bilen. Alla andra förare måste se till att de täcks också. Täckningen bör omfatta förare, passagerare, personliga tillhörigheter i van och van själv. Om du inte är täckta, ska du be biluthyraren om försäkringar alternativ, du vill inte köra van utan försäkringsskydd, eftersom det är olagligt och osäkra
5

reservationen.. Du kommer sannolikt att behöva betala en deposition när du gör din bokning. Var noga med att ange vilken dag och tid du kan plocka van upp, samt datum, tid och plats för att släppa van bort efter flytten. Var också noga med att ange om flera personer kommer att köra van, och se till att de alla är berättigade.
6

Plocka upp din hyra van vid den angivna tidpunkten. Fråga hyra agent för några särskilda bruksanvisningar, och vara säker på att van är i gott skick.
7

Ta van för en provkörning på en väg eller ett område som inte är upptagen. Öva svarvning, stopp, framåt och bakåt och andra vanliga manövrar körning. Om du är obekväm att köra van efter tillräcklig praktik, be någon annan att köra det (se den hyra företaget tillåter personen som förare), eller överväga att anlita en flyttfirma för att driva dina tillhörigheter istället.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148514.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.