Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Fäst Streamers till Cars

Människor väljer ofta att fästa streamers till bilar som en del av en fest. Streamers kan bifogas som en del av dekorationer för ett nygift par, en parad eller för ett stort tillfälle, liksom en ny förarens 16th birthday. Bifoga banderoller till en bil är en ganska enkel process, men kommer du vill vara säker på att de serpentiner väl är säkrade så att de inte lossnar under färd. Saker du behöver
Streamers
Saxar
20-oz. flaskor (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Gör dina banderoller genom att skära långa, tunna remsor av ett robust material i bitar som inte är längre än 6 meter. Du vill inte riskera att de serpentiner fastna i bilens hjul eller vidrör andra bilister fordon.
2

Slips serpentiner runt sidoluckan backspeglar. Du kan göra detta genom att fördubbla streamer på mitten så att basen på spegeln är i centrum, sedan binda streamer i en stram, säker knut runt spegeln.
3

Fasten streamers till dörrhandtag eller slingor i bilen dörrarna, sedan stänga dörrarna med majoriteten av streamer på utsidan. Streamer bör stängas i dörren så att de pekar mot den bakre delen av bilen.
4

Tie en streamer till antennen av bilen. Du kommer att vilja knyta det tillräckligt högt upp så att det inte påverkar förarens sikt. Streamer kan inverka negativt radiomottagning.
5

Har serpentiner som strömmar ut från stammen eller bunden till en dragkrok boll eller hitch mottagare. Dessa banderoller kommer att släpa efter bilen. Om du inte kan hitta något i bagageutrymmet för att knyta dina streamers till, fyller 20-oz. flaskor med vatten, knyt serpentiner runt halsarna på flaskorna, placera flaskorna i bålen med serpentiner flyter utåt och stänga bagageluckan. Flaskorna kommer att fungera som ankare för serpentiner för att hålla dem från att glida fritt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148782.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.