Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Federala normer för hastighet sittbenet

hastighet sittbenet, som är annorlunda än vägbulor, betraktas som en hastighetsdämpande anordning, inte en trafikkontroll enhet, och det finns inga federala föreskrifter reglerar pucklar själva. Förenta staternas Department of Transportation (DOT) Federal Highway Administration (FHA) har normer för skyltning och märkning vägbanan och ger rekommendationer om vad skyltar och markeringar ska användas för hastighet sittbenet. Skillnad mellan gupp och stötar

pucklar hastighet är försiktigt upp remsor på vägbanan som uppmuntrar dig att sänka din hastighet. Sittbenet används på vägen där fordon färdas över 20 miles per timme (mph) och uppmuntrar dig att sänka din hastighet till 15 20 mph. Vägbulor är hårdare upphöjda lister. Gupp är oftast används i parkeringsplatser där du reser mindre än 15 mph. Du kan behöva minska till 5 mph för att säkert navigera knölen. Använda ett farthinder där hastighetsgränserna är över 20 km /h skulle skada de fordon som färdas på vägbanan.
Design

FHA rekommenderar den bästa hastigheten puckel designen är en som gradvis sluttar. En 12-fot bred hastighet puckel som sluttar gradvis tillräckligt för att göra en fyra-tums förändring i vertikal höjd är tillräckligt för att minska eventuella skador på fordon och minska mängden huggande upplevs av föraren och passagerarna samtidigt uppmuntrar dig att sakta ner. Hastighet sittbenet bör inte installeras i vägen för övergångsställen eller ramper trottoarkant.


Signage och Märkningar En hastighet puckel varningstecken bör vara 30-by -30 inches för en enda lane väg eller 36-av-36 inches för en multi-lane väg. Den minsta storleken tecknet är 24-av-24 inches och den maximala storleken är 48-av-48 inches. Hastigheten puckel skylten bör åtföljas av en rådgivande hastighet plakett att meddela dig om den föreslagna hastigheten för att gå igenom puckeln.

Hastighet puckel markeringar, om de används på vägbanan, skall vara vitt och placeras på puckeln att öka dess synlighet. Markeringarna bör vara 12 inches bred och bildar en pil i färdriktningen.

Märkningar som leder upp till puckel bör vara en serie av 12-tums-omfattande, tvärgående linjer som blir längre och är placerade närmare varandra eftersom de kommer närmare puckeln.
Överväganden

Speeds pucklar är en låg kostnad varvtalsreglering design som vanligtvis används på bostadsgator. Placering av hastigheten puckel bör beakta vägbanan dränering, potentiella buller om linjen används av stora fordon, estetik, syn begränsningar avstånd och huruvida vägbanan är en busslinje, primär utryckningsfordon rutt eller akut utrymningsväg.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148343.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.